Engelse site

Shiatsu-praktijk van Marijke Hemminga, Amsterdam West

 

 In mijn praktijk in Amsterdam West geef ik shiatsu-behandelingen vanaf 1998. Ik geef mijn cliŽnten  individuele behandelingen waarin ik met duimen, vingers en handen druk uitoefen op de energie-kanalen; de meridianen. Shiatsu is een Japanse manuele therapie die zich richt op de energie-kanalen van ons lichaam. Shiatsu-therapie is een combinatie van Oosterse Ťn Westerse geneeskunde. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en vitaliseert en ontspant lichaam en geest.

In de loop der jaren heb ik cliŽnten met diverse klachten behandeld zoals rugklachten, nekpijn, rsi, maag- en darmklachten en stress. Met shiatsu heb ik ook goede resultaten bereikt bij o.a. hoofdpijn, schouderklachten, overgangsklachten, PMS, vermoeidheid, en slapeloosheid. Shiatsu heeft bovendien een preventieve werking. Door de meeste zorgverzekeraars wordt shiatsu-therapie onder de alternatieve geneeswijzes gerangschikt en als zodanig vergoed.

Op de website kunt u nadere informatie vinden over de werking van shiatsu en over de klachten die wŤl of niet behandeld kunnen worden. Shiatsu-therapie is in combinatie met andere therapieŽn of met medicijngebruik heel goed mogelijk. U vindt ook praktische informatie over de eerste behandeling en een aantal adviezen en richtlijnen voor de vervolgbehandelingen. Gegevens over vergoedingen door zorgverzekeraars en over mijn officiŽle registratie als shiatsu-therapeute kunt u hier lezen.
U kunt bovendien een aantal reacties van cliŽnten lezen die bereid waren hun ervaringen met shiatsu te beschrijven.

Mijn shiatsu-praktijk is gevestigd in Amsterdam West, de Kinkerbuurt, en is goed  bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. U kunt mij bellen voor een afspraak tussen 10.00 en 17.00 uur. Tel: 020-6160438.

Marijke Hemminga